Disclaimer

De informatie op de website carprofessionals.nl wordt verstrekt door ervaren professionals en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatieve doeleinden. Hoewel we ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie nauwkeurig en actueel is, kunnen we geen garanties geven met betrekking tot de volledigheid, juistheid, actualiteit of geschiktheid van de informatie op deze website.

Carprofessionals.nl is niet aansprakelijk voor enige directe, indirecte, incidentele of gevolgschade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Dit omvat, maar is niet beperkt tot, verlies van gegevens, winstderving, bedrijfsonderbrekingen of enige andere financiële verliezen. Het gebruik van de informatie op deze website is volledig op eigen risico van de gebruiker.

De website carprofessionals.nl kan links bevatten naar externe websites van derden. Deze links worden uitsluitend ter informatie verstrekt. Carprofessionals.nl heeft geen controle over de inhoud van deze websites en aanvaardt geen verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid voor de inhoud, nauwkeurigheid of wettigheid ervan.

Alle inhoud op carprofessionals.nl, inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, logo’s, video’s en grafische elementen, is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd, gewijzigd, gedistribueerd, gepubliceerd, vertaald, gebruikt of op welke manier dan ook worden geëxploiteerd zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van carprofessionals.nl.

Door gebruik te maken van carprofessionals.nl stemt u in met deze disclaimer en gaat u akkoord met de voorwaarden en bepalingen die hierin zijn uiteengezet. Als u niet akkoord gaat met deze voorwaarden, dient u geen gebruik te maken van deze website.

Neem contact met ons op via de aangegeven contactgegevens op de website als u vragen heeft over deze disclaimer of andere zaken met betrekking tot carprofessionals.nl.